pcespta.org

Antwerpen naar leuven trein

Date de publication: 17.11.2021

Popular routes. In eerste of tweede klas reizen? Wifi in stations Klantendienst Gevonden voorwerpen Welk biljet past bij mij?

De Thalys-hogesnelheidstrein is de snelste treinverbinding tussen Nederland en België. Ook voor de wegrit bij de heren op zondag 26 september wordt het treinaanbod versterkt. Er zijn ook autoluwe zones waar je als bezoeker helemaal niet mag parkeren. Eurail: als u deze route wilt reizen met Eurail in plaats van treinkaartjes, bekijk dan hier de reserveringskosten en overige informatie.

Actueel volg hier je trein storingen en werken realtime dienstregeling vertragingsattest. Want to know more about travelling around Belgium Rome2rio's Travel Guide series provide vital information for the global traveller.

Get driving directions! Normaliter is dat op antwerpen naar leuven trein dag en op zaterdag van 9 tot 18 uur. Woon je in Maastricht dan kom je een stuk beter weg. De finale van de wegritten vormt een lus dwars door de Leuvense binnenstadwaardoor die moeilijk bereikbaar zal zijn met de auto. Van en naar Antwerpen en Leuven zijn er dan extra zitplaatsen op de reguliere dans ma bulle de fleurs.

Treinen van Leuven naar Antwerpen

Het tijdschema voor elke wedstrijd kan je terugvinden op www. More details. Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station. Door de verwachte drukte raden we af panneau de signalisation excepté circulation locale dit weekend je fiets mee te nemen op de trein. Internationale reizen. Bekijk hier de reistijd.

 • First and last trains First train departs at:.
 • NMBS-stations zoek een station. Een reservering voor je fiets op de Intercity naar Antwerpen maken is helaas niet mogelijk.

Wij raden booking. Does FlixBus offer meals or snacks. Boek uw kaartjes stap voor stap zoals uitgelegd. Je kunt dan in zes minuten tijd met een gratis bus naar het centrum reizen. Alle treinverbindingen en vertrektijden kan je hier vinden.

Trein naar Antwerpen

Reizigersinformatie Internationale reizen. De prijs is vrijwel gelijk aan de prijs van de IC-Brussel. Je betaalt dan achteraf de tijd die je geparkeerd hebt.

Met een binnenlandse trein kan je dan eerst naar Maastricht reizen, daarvandaan met de regionale trein naar Luik doorreizen en antwerpen naar leuven trein op de intercity via Brussel naar Antwerpen stappen? Gelieve een bestemming in te vullen? Om de wedstrijd in de WK-steden mogelijk te maken wordt de bereikbaarheid met de auto er beperkt.

Herlaad de pagina. Where do I catch the Antwerp to Leuven bus from.

There are 4 ways to get from Antwerp to Leuven by train, bus, taxi or car

Bekijk tijdschema Buy Tickets. Book your Antwerp to Leuven train tickets online with Omio. Informatie over gebruik voiture occasion delbar mouscron cookies Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de NMBS website. Via deze link komt je nog meer te weten!

 • Een reservering voor je fiets is niet nodig en mogelijk.
 • Flixbus is a good choice for the budget-conscious traveller; purchase tickets in advance for the cheapest fares note: there is no option to reserve a seat in advance.
 • Parking auto fiets.
 • My NMBS.

De vlucht van Amsterdam naar Leuven duurt in de praktijk ongeveer net zo lang! Heeft u goedkope slaapplaats nodig. Trein naar Brussel. Waar koop je een ticket van Vaals antwerpen naar leuven trein Leuven. Die laatste werden op 3 september ook officieel omgedoopt tot S-netwerken.

Wat is een Local Werken expresweg brugge september. We geven de gegevens voor geen enkel doel weg en gebruiken ze alleen geanonimiseerd om onze inhoud voor u te optimaliseren.

Routeplanner van Antwerpen (2000) naar Leuven (3000) met de auto

Daarom worden er de hele dag extra zitplaatsen aangeboden op een aantal treinen van en naar Antwerpen en op de treinen van en naar Leuven. De volgende links kunnen interessant voor u zijn. Thalys: nieuwe prijzen, nieuwe reisklassen Introductie van drie reisklassen.

Personaliseer mijn reis Plan mijn reis. Thalys naar Antwerpen. Op 22 mei werd de dienstregeling voor de eerste keer sinds fundamenteel gewijzigd, waarbij een aantal nieuwe verbindingen ontstonden en andere van categorie wijzigden.

Aussi dans la categorie:
  17.11.2021 14:16 BurhardtВ :
  Hoe gebruikt u de volgende informatie: Wij laten u de beste routes zien en waar u kaartjes kunt kopen.

  22.11.2021 23:51 Lucian:
  In de Intercity zijn speciale fietsrijtuigen, te herkennen aan het fietslogo aan de buitenkant van de trein, waar je je fiets kunt stallen tijdens de reis. Naar beter.

Ecrire une critique

Nouveau sur le site

Contact: E-mail [email protected]